Friday, July 31, 2009

ngaa..?betul ker..?


Salam..

uhuu~~nak dijadikan cerita satu pagi yang begitu mendamaikan aku pon on tenet ah pe
lagikan..buhsan kat opis nie tanpa bt pape..if de keje,uihh busy gler aku..tapi if takde..
relex abeh! tapi sbnrny aku baru jeh dpt asgment ng bos aku..smbil2 bt 2 aku on9 ler kan..isk..isk..

herm..cam bese cek email kat gmail, ngahh..nak dijadikan cerita aku nie suke tulis cerpen..
aku pon anto ler kat satu blog nie namanye penulisan2u.net..huhu..cek mail pny cek..
eyhh de email dr blog nie..uikss cerpen2 baru dah kuar..owhhh..herm..dah kuar lom cerpen
aku nie erk..erm..

ngahh?? dah kuar ler..aku gler xcited cam nak berlari setempat pon de..yelahh xkan nak berlari
keliling opis kot..nnti de lak yg kater aku giler..ngahaha..so lari setempat jelah..huhuhuhu
malu lak rasenye bc cerpen sendiri..tapi puas ati gak lar sbb dah publish..huhu..

pasnie aku nak tulis ler lagi..n then nak anto lagi..ngaa..mane tao rezeki korg leh bace novel
aku lak..kehkehkeh..sesape se nak bace..g jeh blog 2 n then cr ler cerpen tajuk
"Semanis Biskut Marie"

Tuesday, July 28, 2009

keseksian melanda..


sumer meh aku share cket ng korg pic bf aku..ngaa..pepandai ngaku bf..
uhuk..actually aku mang kipas susah mati kepada Mr.Rain nie..ahaha..


video

nie commercial ads yang de kat tv cket masa dlu..ngaa..punyelah minat..aku download
bnd alah nie..tapi okies ah aku pun amek advertising kan..huhu..enjoy!

Aku yang BLUR..


herm..ari nie cam penat cket..adeii..ngaaa..tetibe ku kene bt research lagi.. sal competitor..adeii..kene cari sumer shopping complex sumer lahh..pastu col tny rate..ngaaa byk weyhh kat malaysia nie..adoiii..cne nie..ku perlukan motivasi.. kuikuikui

smlm aku tak bls pun msg bestfren aku..adehh..byk kali die msg..
tyme 2 aku tgh makan sambil borak ng akak satu umah..bese ah membebel lak kan..e2 yang x sedar hp bunyi..aku msg pastu die x bls da.. ngaaa..adakah die marahkan aku..?ngaa..yus maafkanku..sory2..

kemarin aku masak roti telor..actually e2 ah 1st tyme aku bt..ntahh pape jeh.. tapi sbb syg roti 2 dah nak expired aku pun bt jelah..tny akak satu umah..kak, cne nak bt roti telor..adehh die gelakkan aku laks..celup jelah roti kat telor..alahai.. pastu aku dok angguk2 tanda paham..tup2 aku blur jugekk..aku g masuk bilik n tny die lagi.. kak, kene boh minyak x..?ape nie yatie..klu goreng kene ler taruk minyak..ngaa..!

Sunday, July 26, 2009

Peace!





ngaa..nie ler mbr2 aku weyhh mbr satu class kat uitm..nie ler bebudak mascom klu nak tao..
pic nie aku dah edit n bt ler bebanyak cmnie..aku bt nie tyme aku buhsan gler2..adoiii..
pepun kwn2 aku mang cute2 kan..?tambah2 lagi aku..lagi cute miut..hehehe..
mari aku gtao korg name2 mereka..huh? hee~ mia, aien, lieya..immie..,ina,maya..saza..
azie, lisa..linda..,ayu..elia..mida..last aku ler yatie..oppss! name sebenar 2..ngahahaha

ku dalam di lemma..

aduhai..nak kene pindah umah lagi.. ku pening sudaa..if aku beli umah kan bgus..ngaa..!
sakit pale pikir mende alah nie.. semalam aku g midv..ya ampun ramai tol manusia..
lagi serabut pale aku se.. smpi umah stress lagi..nak pindah ker..adoii

dok umah sorg2..waa..mane akak2 umah nie g? tinggallah aku kesorangan..cehh!
mlm xleh tdo..panas lor..nape ler.. aku se cm penjara mewah kat umah 2..
panas!berdindingkan batu..herm.. pagi td g keje pakai ler sandal baru..
nak dijadikan cter sandal 2 tapaknya cam tgi cket..hmpir terpelecok aku..aduhaii..

nape ng ko nie yatie oiii.. pe masalah ko sbnrny ha?
aku dok membebel kat diri sendiri..aduhhh semput laks..
udara..udara..! waaa..aku se nak menjerit..wat hapen ler ng
diri aku nie..ngaa..!perut lapau semacam.. smlm mkn kot...
ku tak percaye! erm.. serabut tol ah..ngeee~~

Friday, July 24, 2009

Hepy frenship!



uikss..nie ler kwn2ku..
mari2 tengok..siapa pilihan anda..huhu

Thursday, July 23, 2009

Comelnya dia..

video

okies semua..nie aku de nak share ng korg..

seorg adik yg comel men gitar..enjoy..!!!!

Semalam...

huargghhh..hermm..penatnya aku se..penat len macam..
abeh sakit2 badan aku..huu~~adehhhh..

alkisahnya semalam aku kene g audition voice over..
audition nak cari suara yang seswai untuk watak karton..
adehhh aku mmg ler nak jadi pelakon..ehehhh..e2 ah minat aku.

tepat kul 1230 aku bla kuar dari opis and memulakan perjalanan
ke kajang..ye! studio 2 kat kajang..penat weyh coz jauh..

sampi cne de 2 watak iaitu watak budak pompuan cina and malay..
aku se malay leh lagi..bila bab pompuan cina nie aku jadi erkk..haha
tapi aku bt gak ah..tapi xtao ah tuan director 2 pilih suara sape..uhuu~~

after that tetibe kene jadi bidan terjun untuk watak kat dlm satu siri karton lagi..
paling takleh bla..aku dapat watak Ratu Semut..adeiiii..camne ku nak jadi semut..
huarghhhhh..kehkeh..

tapi akhirnya aku bt jugak ah..lawak tol..tapi e2 ah yang dikatakan pengalaman..
aku se puas n se nak bt lagi..ehehe~~enjoy gak..sebenarnya susah tao nak
rakam2 suara nie..klu tak best kene bt lagi..berulang-ulang kali..
so sesape kat luar cne..
hargailah karya2 mereka insan seni nie..
jgn tao kritik jeh..anda xkan tao selagi anda
tidak mengalaminya sendiri..oke..

Wednesday, July 22, 2009




Uiks..sape ler yang cun nie kan..ahaha~~
jgn tak tao..ni lah wajah bakal novelis..hehe
aku suke bab tuleh menuleh nie tapi e2 ah
takde masa nak tulis sgt(cehh alasan)
tak lame lagi aku post satu cerpen aku..
aku jamin mmg best..muahaha~~

Perjalanan..


Eh..aku baru start nak menulis nie..adehh..
tetibe aku nak memblogkan diriku laks..ahaks!
neway hopefully blog ini akan mendekatkan aku
dgn semua..
chewahhh~~

Pagi nie aku se hepy..bukan pe,esok dah jumaat
means sabtu cuti..leh aku merehatkan diri ini
sambil jalan2 shoping2..
ehee~~